1 november 1979 – 07.00 Allerheiligen

Leg alles gereed Mijn dochter want aan van de grootste Heiligen heeft Mij willen vergezellen, Pater Pio van Pietrelcina.
Het is immers vandaag de feestdag van alle Heiligen, wat de Hemel op 1 november viert.
Deze datum is hun bijzonder toegewijd en daarom is het Mijn wens, dat alle mensen vandaag die feestdag met hun meevieren.
Waarom verbaast ge zich Mijn dochter, dat ge Mij hier aanschouwt als Koningin van alle Heiligen?
Als elkeen in de Hemel zijn feestdag viert, waarom zou Ik Mij dan onthouden om Mij uit te dossen in Mijn schoonste kleed?
Bijzonder vandaag wil Ik wederom Mijn kinderen toespreken, omdat zij hunkerend naar Mijn Boodschappen uitzien. Ik ben dan gekomen, omdat Ik nog zoveel te zeggen heb. En mag een Moeder verwachten, dat Haar kinderen luisteren wanneer Zij spreekt?
Zo ja, Mijn kinderen, jubelt dan met Mij, want alle Heiligen vieren vandaag hun feestdag.
Al verplaatst de ganse wereld deze vreugdevolle dag op de eerste zondag die op 1 november volgt, de Hemel houdt Zich vast aan de traditie van uw voorvaderen, die deze dag als verplichte zondag beleefden. Doch God laat de mens altoos vrij in het doen en laten van hun bevindingen.
De Heiligen juichen met de Engelen eenparig om de eer die de enkelingen op aarde hun vandaag toejuichen.
Zalig zijt gij als men u om Mijnentwil bespot.
Gij moogt u allen verheugen, want uw loon zal groot zijn in de Hemel en de Heiligen des Hemels zullen uw Voorsprekers zijn. Elk mens heeft voor deze of gene Heilige een voorkeur. Het zou niet goed zijn als enkele Heiligen verstoken bleven van de liefde van de mens, want God de Vader houdt van alle Heiligen, ja, zelfs de grootste zondaar op aarde heeft Hij Lief met geheel Zijn Hart.
Ik vraag u steeds om gebed voor de zondaars en vooral ook voor de meest verlatenen. En weet, dat zij, die vredestichters genoemd kunnen worden, de naam kinderen Gods met ere dragen, maar ook met recht.
Elke Heilige is door hun Schepper aangesteld om de mens te helpen het hoogste ideaal na te streven, de liefde die het grootste Gebod is door de Vader Zelve gegeven.
Hij, de onbetwiste Opperherder wijdt de wereld toe aan Christus door Mij en alle Engelen en Heiligen, want zo wil het God!
Draag uw liefde uit aan alle mensen, vooral diegenen die uw hulp het meeste nodig hebben. Wijd ze toe aan die Heiligen, die u het meeste dierbaar zijn.
Ga in de grootste nood tot Jozef, die door Onze Zoon, Vader genoemd werd, omdat deze eer alleen hem toekwam. Zelfs de Hemelbewoners noemen hem Vader Jozef, waarom zoudt gij dan wachten om tot hem, bijzonder vandaag uw toevlucht te zoeken.
Naast Jozef voel Ik Mij onafscheidelijk verbonden met Christus in de Aanbiddelijke Raadsbesluiten van Gods Goedheid, maar ook in het werk van de heiliging der zielen.
Mijn kinderen, wanneer het vuur brandt zal de vlam niet zonder rook opstijgen. Zo ook brandt bij sommigen het verlangen naar het Hemelse, maar zijn nochtans niet vrij van bekoring of kwelling des geestes. Daarom gaan zij niet geheel zuiver voor Gods eer te werk in hetgeen zij van hun Schepper zo vurig afsmeken.
Jaag daarom uw eigen belang niet onstuimig na, want al wat met zelfbelang te maken heeft, is besmet, is niet zuiver noch volmaakt.
Vraag daarom niet hetgeen alleen uw eigen zinne aangenaam en voordelig is, maar alleen datgene wat tot Gods Glorie strekt. Doe gelijk de Heiligen des Hemels die steeds de Beschikking Gods boven hun verlangen stelden.
Ik ken al uw verlangens en heb uw menigvuldige verzuchtingen gehoord.
Denk niet te licht, dat Ik uw begeerte niet nakom. Ik geef u enkel en alleen datgene wat u zalig is en wat met de Wil van de Vader overeenkomt.
Gij zoudt alleen de vreugde wensen en behagen scheppen in het gelukkig zijn op aarde. Doch weet, wanneer men de wrange vruchten niet mijdt, dat de zoetheid van het Hemelse samenzijn u wacht.
Maar dat uur is nog niet gekomen. Gij hebt nog een strijd te voeren op weg naar het Eeuwige Leven.
Gij hebt de weg te volgen die alleen voert waar alle Heiligen zich bevinden, doch die gang is een tijd van beproeving, van arbeid en gebed.
“Wacht op Mij” zegt de Heer, “totdat het Rijk Gods kome”!
Versterk u dan en houd moed om te doen als om te lijden hetgeen de natuur tegenstaat.
Dikwijls moet gij doen wat gij niet wilt en laten wat gij verlangt.
Zie naar uw broeder die vervolgd wordt en valselijk beschuldigd. Hij is gelijk Zijn Meester en daarom niet beter, doch de Heiligen des Hemels zullen hem begeleiden en voeren naar de hoogste top der volmaaktheid.
Zij, die de Heer hebben gezocht, hun is niets ontbroken en waren gerangschikt voor het Rijk van God. Gij zult zich meer dan ooit vandaag aangemoedigd weten om te blijven geloven en hopen, dat de Wederkomst van Onze Zoon steeds dichterbij komt.
Het is wel duidelijk moeilijk voor de mens om aan te nemen wat Ik gesproken heb door de mond van Mijn bevoorrechte kinderen.
Doch roep alle Heiligen des Hemels aan en zij zullen zich aansluiten in uw lofprijzing tot uw Schepper. Niemand zal u vrees aanjagen als gij in gedachten houdt, dat Zijn Liefde en Barmhartigheid zonder grenzen is.
Vraag aan de Heiligen des Hemels om uw plaats in te nemen wanneer gij uitgeput zijt. Zij zullen u voeren naar de kortste weg, die tot Jezus voert, de volmaakste weg, die geen slijk bevat noch stof, zelfs de minste onreinheid. De rechte weg die zonder af te wijken naar links of rechts tot het Eeuwige Leven brengt.
Gij bent slechts nog een kind, een heel klein mensenkind, maar gij behoort Mij toe.
Toon dat ge het waard zijt, dan zult ge worden binnengeleid door de Engelen naar de Heiligen die vandaag hun feesttij vieren.
Nu zal Ik u met de Zegen verrijken van de Allerhoogste Heilige Drieene God, Vader, Zoon en H.Geest.
Ik groet u allen!

Aanmelden voor de nieuwsbrief