15 april 1979 – 07.00 Pasen

Mijn kinderen, de Vrede moge met u allen zijn. De Vrede tussen God en de mensen, tussen uw ziel en zaligheid.
Ik zal over u allen de Geest uitstorten, dezelfde Geest Die Mij benaderde en Mijn Ziel vervuld heeft met een eeuwigdurend geluk.
Ik zal u allen omvormen als ledematen van Christus, behalve zij, die evenals Judas, telkenmale Mijn Zoon verraden.
Zelfs onder de Herders van Mijn Kerk zijn vele verraders. Zij dragen niet meer elke dag het Heilig Misoffer op, want zij twijfelen aan de Instelling, die Jezus gaf op de eerste Witte Donderdag.
Velen geloven zelfs dit niet meer en laten ongewijden omgaan met het Allerheiligste Sacrament. Hiermede wordt de Goddelijke Gerechtigheid aangetast.
Wanneer deze herders zich ervan bewust waren, welke grote straf zij tegemoet zagen, dan zouden zij zich gaan voorbereiden op het moment van het grote ogenblik, hun dood en hun verrijzenis.
Ik zal, mede door jullie gebed, hen tot steun zijn en dan zullen velen aan deze oproep beantwoorden.
De tijd is zelfs gekomen, dat vele Godgewijde personen zich bedrogen en misleid voelen door satan. Zij hebben de Leer van Mijn Kerk niet meer nodig en trekken ten strijde tegen Mijn Zoon en tegen Mij, de Waarheid van het geloof.
Bidt daarom veel Mijn kinderen en kom vaak in gebedsgroep bij elkaar, maar verspil door uw samenkomsten uw tijd niet, uw veroordeling uit te spreken over de ongelovigen. Alleen God is er om te oordelen en geen enkel ander schepsel.
De Kerk viert Pasen, maar velen vieren deze H.Paasdagen als vrije tijd.
Weet ge wel goed Mijn kinderen, waarom het Pasen is?
Niet om de mensen een paar dagen rust te geven, maar ook om zich te bezinnen op Zijn Schepper, Die door Zijn Dood en Sterven de Verlossing heeft gebracht.
De verrijzenis van uw lichaam door het een eeuwig gelukzalig leven te schenken.
Ga deze dagen niet ongeacht voorbij, maar bereid u voor op uw eigen verrijzenis, want de dood komt eerder dan gij denkt. Iedere dag komt gij er dichter bij staan.
Gij viert uitbundig feest als het einde van elke week zijn werk even opzij schuift, maar in werkelijkheid doet ge dit, omdat er weer 7 dagen zijn afgeteld van uw leven op aarde.
Zolang men feest kan vieren, heeft men God nog niet nodig, maar wanneer ditzelfde lichaam door een ziekte wordt neergelegd, zoekt men het gebedenboek weer op om het Onze Vader te kunnen uitschreeuwen. Want de meesten kennen zelfs dit gebed niet meer, dat hun ouders hen geleerd hebben.
De tijd, die de Rechtvaardige God u nog ter beschikking stelt is zeer kostbaar. Verspil daarom geen ogenblik hiervan, maar leg u neer wat ge heden wordt voorgehouden om uw toekomst te verrijken.
Beleef alleen het heden nu, dit ogenblik, dat ge Mijn Boodschap krijgt en Ik zal u helpen aan de voorbereiding van onze eerste persoonlijke ontmoeting in het Hemels Paradijs.
Wees niet bevreesd als ge door velen niet begrepen wordt, maar wees dan niet opstandig om zo uw vertrouwen in Mij te verbreken, omdat gij niet onmiddellijk verhoord wordt, als gij niet de gunst verkrijgt, die jou is toegezegd via Mij door de Vader.
Hoe dikwijls denkt ge, heeft Mijn Zoon niet in stilte gesmeekt: “Vader, laat deze Kelk, dit Lijden voorbij zijn.” Ja, zelfs geroepen: “Mijn God, Mijn God, waarom hebt Gij Mij verlaten?”
Nu zult ge zeggen: Hij was toch God?
Maar weet ge dan niet, dat Hij Zijn Vader had toegezegd te willen Lijden om de mensen, allen, zonder uitzondering, het eeuwig geluk te laten toekomen.
Hij heeft Zijn Kruis gedragen als mens, Hij heeft geleden als mens en toen Hij aan het Kruis genageld werd, heeft Hij ondragelijke Pijnen gehad.
Hij heeft iedere hamerslag gevoeld als een marteling, maar Hij heeft dit bewust gedaan, omdat Hij wist, dat er een Pasen op volgen zou; Het Paasfeest voor alle mensen.
Houdt u daarom vast aan Zijn Geboden, opdat ge allen deze tijd moogt meemaken.
Zorgt ervoor, dat ge er allen bij bent wanneer de Oordeelsdag aanbreekt.
Zorg, dat ge bij de eerste trekking bent en niet bij de laatste.

Uw geluk in de Hemel zal groot zijn, wanneer ge op aarde de minste hebt willen zijn.
Kom kinderen, wees verheugd en sluit u aan bij de Cherubijnen en Serafijnen, bij de grote scharen van de Engelen Gods en loof en prijs uw Schepper, want Hij heeft uw lofzang verdiend!

Aanmelden voor de nieuwsbrief